ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк переконаний, що розпочне відбудову „Високого Замку”

|

Міський голова Львова Любомир Буняк переконаний, що розпочне відбудову „Високого Замку”, яку потім має продовжити наступне покоління. Про це він заявив сьогодні на сесії Львівської міської ради після обговорення рішення виконкому про відновлення ландшафтно-архітектурного комплексу „Високий Замок”.

„Я переконаний, що після нас прийдуть і побудують, бо це національна гордість кожного українського патріота. Говорити, що є „Високий Замок”, коли його нема, справді, аморально. А будувати завжди почесно. І для цього є всі підстави. Я маю чимало джерел, які говорять, що це є замок королівський, українського походження. Це українська ідея” – заявив мер Львова.

Л.Буняк також нагадав, що ідея відновлення фортеці „Високий Замок” є у його передвиборчій програмі, яку підтримала львівська громада і яку він хоче виконати.

„Така вже моя доля, що я все життя будую, а не руйную. Будь-яка будова дається важко. Я все життя творив, будував і страждав. І не розумію – чому така ненависть до будівництва, до творення?” – заявив міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *