ОСТАННІ НОВИНИ

Діяльність Сенчука вивчатиме комісія МВС - Василь Глушко

|

Прес-конференція першого заступника Голови Львівської обласної ради Ігоря Держка, присвячена розслідуванню фактів зловживань екс-голови ЛОДА та обласної ради Степана Сенчука, сьогодні не відбулася. І Держка, і Канівця та Ваврина – членів депутатської комісії з рослідування діяльності Сенчука, не пустили до журналістів важливі державні справи.


Натомість журналісти мали змогу поспілкуватися з підприємцями, які звинувачують Сенчука у зловживанні службовим становищем та незаконній підприємницькій діяльності – директором ТзОВ „Контракт” Василем Глушком та акціонером ВАТ „Золочівський сирзавод” Юрієм Косторниченком.


Глушко, як і на попередній прес-конференції 17 травня, звинуватив Сенчука у незаконній приватизації підприємств Львівщини, зокрема хлібопекарської та рибної галузі. За словами підприємця, приватизовані корпорацією „Еколан” хлібопекарські підприємства разом з мережею магазинів обійшлися Сенчуку у 1 мільйон доларів. У той же час виручка від продажу лише одного хлібного магазину поблизу Опери принесла йому 300 тисяч доларів прибутку.


За сміховинною ціною у 110 тисяч гривень придбано було і 8 рибгоспів Львівщини, 10 тисяч гектарів зарибненого водного плеса. У той же час, за інформацією Глушка, лише за один з них пропонували близько 1 мільйона гривень.


Василь Глушко повідомив, що його неодноразові звертання до Генеральної прокуратури, МВС, профільної депутатської комісії Верховної Ради дали перші результати. Найближчими днями до вивчення бізнес-діяльності Степана Сенчука приступить комісія міністерства внутрішніх справ.


„Закінчилася ера Сенчука-політика, закінчується ера Сенчука-бізнесмена, починається ера сенчукових проблем” – з пафосом резюмував Василь Глушко.


17 травня в обласній раді відбулася прес-конференція за участі першого заступника Голови Львівської обласної ради Ігоря Держка, на якій Василь Глушко оприлюднив лист-звернення групи підприємців, які звинувачують екс-керівника області Степана Сенчука у зловживанні службовим становищем та незаконній підприємницькій діяльності.


У відповідь Степан Сенчук заявив, що подаватиме судовий позов до Ігоря Держка про моральне і матеріальне відшкодування за поширення неправдивої інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *