ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено план заходів святкування Дня Молоді та Дня Конституції

|

Відповідно до розпорядження міського голови Львова Любомира Буняка визначено порядок проведення загальноміських заходів святкування Дня Конституції та Дня Молоді. У ці дні (з 25 червня до 4 липня) охорону громадського порядку доручено забезпечити Львівському міському управлінню МВСУ у Львівській області та управлінню муніципальної дружини – повідомила прес-служба Львівської міської ради.


У суботу, 25 червня, в центральному парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відбудеться акція до Дня Молоді “Будь ближче з нами- Nokia Рагtі”. А 26-28 червня 2005 року централізовані бібліотечні системи Львова для дітей та дорослих організують цикл книжкових виставок “Основний закон нашого життя”.


Окрім цього, в неділю, 26 червня, в Будинку органної та камерної музики відбудеться концерт класичної музики (початок 17 годині).

В понеділок, 27 червня, на майдані перед Львівським національним університетом імені Івана Франка запланований культурно-спортивний захід “Життя-без наркотиків” (початок о 15 годині).Цього ж дня на пр.Свободи, біля пам`ятника Т.Шевченку, відбудеться міжнародна факельна легкоатлетична естафета за маршрутом (початок о 17 годині). На 19годину в понеділок у парку ім.Б.Хмельницького запланований концерт до Дня молоді.

На 28 червня заплановані: Молодіжний фестиваль “Галицька академія-2005” (початок о 15 годині у парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького), вулична вистава “Святе і грішне” Львівського театру “Воскресіння” (о 21 годині на майдані біля театру опери та балету ім.С.Крушельницької).

Четвертого липня відбудеться перший трансєвропейський веломарафон “Україна-Атлантика” (на пр.Свободи, біля пам`ятника Т.Шевченку, о 10 годині 30 хвилин).

Організатори акцій повинні укласти угоди з дирекцією Центрального парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького на прибирання території після проведення заходів, підтримувати порядок відповідно до санітарних норм та встановити біотуалети під час загальноміських акцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *