ОСТАННІ НОВИНИ

69 виробничих проектів Львівщини отримали дипломи виставки „Агро-2005”

|

З 14 по 19 червня у Києві відбувалася міжнародна виставка „ Агро-2005”, в рамках якої було представлено агропромисловий комплекс Львівщини. Експозиція, представлена Львівською областю, відзначена, як одна з найкращих на виставці.


Диплом за участь у виставці отримала Львівська обласна державна адміністрація, а також 69 представлених на виставці бізнес-проектів — про це „Гал-info” повідомив начальник управління сільського господарства та продовольства Іван Стефанишин.


Експозицію від Львівської області представляли більше 70 виробничих проектів, 69 з яких отримали дипломи.


Серед підприємств Львівщини, які брали участь у експозиції, були Самбірський сирзавод, ЗАТ „Світоч”, „Перша броварня”, „Львівська пивоварня”, „Ольвія Віта” та ряд інших.


На виставці у п’ятницю, 17 червня, проводилась дигустація мінеральних вод „Віктар”. Особливу цікавість у фермерів викликала комп’ютерна програма „Робочі місця агронома”, яка створена для передбачення результатів майбутнього збору урожаю.


На виставці окрім презентації інвестиційних проектів, Львівськими виробниками було укладено ряд договорів з іншими вітчизняними підприємствами.


„Львівагромашпроект” представляв сільськогосподарську техніку, серед якої особливо вдало була представлена оприскувальні машини, та заключив ряд купівельних угод на свою продукцію.


„Ми задоволені тим, як пройшла виставка і вважаємо, що гідно представили Львівщину на „Агро-2005” — додав Іван Стефанишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *