ОСТАННІ НОВИНИ

Сірик дискутував у Ряшеві

|

У понеділок секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик, Президент Перемишля Роберт Хома, політолог Ряшівського університету Томаш Береза та професор Анжей Андрусєвіч взяли участь у двох циклах теледискусії щодо українсько-польських стосунків у телестудії Ряшівського ТVP 3 – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Учасники дискусії разом з ведучим Влодіміжем Рудольфом порушили низку важливих для Польщі і України питань. Зокрема, йшлося про відкриття польських поховань у Львові, про кордон між двома країнами має (який має єднати або розділяти два народи). Окрім цього, говорилося про вирішення проблеми водопостачання у Львові, а також чи готова Україна прямувати у Євросоюз і що може їй перешкодити.

Підсумком теледискусії прозвучала теза про те, що Польща вірить у демократичне майбутнє демократичної України і усіляко підтримуватиме саме такий напрям розвитку нашої держави. А власне такі зустрічі по різні сторони кордону сприятимуть подальшому порозумінню і допоможуть розставити усі крапки над “І” у польсько-українських стосунках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *