ОСТАННІ НОВИНИ

ХДС визначиться наприкінці літа про формат участі у парламентських виборах

|

Засідання Головної Ради партії Християнсько-Демократичний Союз, участь у роботі якої взяли члени ХДС, які працюють на керівних посадах у виконавчій владі, в органах місцевого самоврядування та міськими головами, відбулося у селі Солонів поблизу Берестечка, повідомляє прес-служба ЛОО ХДС.

На засіданні Головної Ради були присутні представники ХДС з 21-єї області України, АР Крим, Києва та Севастополя.

Основним пунктом порядку денного Головної Ради було обговорення питання про політико-організаційний стан в партії та про політичну ситуацію на місцях. Представники обласних організацій партії докладно розповіли про роботу місцевих організацій ХДС, діяльність новообраної влади в регіонах, настрої громадян щодо оцінки перших місяців діяльності президента, уряду та місцевих адміністрацій. Значна частина учасників засідання Головної Ради висловлювала стурбованість тим фактом, що в багатьох областях населення здивоване не системністю роботи нової влади; не справджуються очікування людей на прихід нових, не скомпрометованих та фахових управлінців; представники кучміської влади активно реалізовують себе у нових провладних партіях. Усе це викликає в народу нерозуміння та занепокоєння.

Серед політичних партнерів учасники Головної Ради ХДС в першу чергу називали партії “Батьківщина”, УНП, усі інші демократичні та проукраїнські політичні сили.

Головна Рада ХДС прийняла рішення про вжиття протягом наступних двох місяців заходів до політичного позиціонування ХДС, максимальне розширення присутності ХДС в місцевих радах, активізацію роботи з представниками Церков та мирянських організацій. Вирішено наприкінці серпня цього року провести засідання Головної Ради ХДС, на якому партія мусить визначитися з перспективами та принципами участі у наступних виборах до Верховної Ради України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *