ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівський виноробний завод” може припинити виробництво

|

ЗАТ „Львівський виноробний завод” незабаром може припинити виробництво. За словами голови правління товариства Володимира Краєвського, проблема у підприємства виникла через зміну вартості ліцензії.

„Якщо раніше ліцензія коштувала 25 тисяч гривень, то зараз її вартість 250 тисяч. Ми не знаємо, чи зможемо взагалі виплатити цю суму, можливо доведеться припинити виробництво”, — додав Володимир Краєвський.

А з початку червня завод припинив розлив власної продукції у зв’язку з відсутністю на підприємстві акцизних марок нового зразка. „Ми не розливаємо продукцію, бо в податковій немає акцизних марок і ми не можемо їх отримати. Обіцяють, що вони будуть після 25 червня, а поки що реалізуємо продукцію старого розливу. Звісно, це позначається на фінансовому стані підприємства, ми несемо втрати і також втрачаємо клієнтів та місця збуту”, — додав Володимир Краєвський.

Як прокоментували цю ситуацію в ДПА у Львівській області, така ситуація склалася з вини самого підприємства. „Згідно з постановою Кабміну підприємства мають замовляти акцизні марки за два місяці, бо їх друкують у Києві. А вони не замовляли і думають, що акцизні марки їм з неба впадуть”, — прокоментував „Гал-info” заступник начальника регіонального управління департаменту акцизного збору, начальник відділу ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами ДПА у Львівській області Юрій Білик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *