ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівські авіалінії” вимагатимть компенсації від Греції

|

„Львівські авіалінії” вимагатиме компенсації від Греції через катастрофу літака у 1997 році, — про це повідомив голова правління аерокомпанії Львівські авіалінії Ярослав Шинкарчук. За словами Ярослава Шинкарчука, нещодавно відбулося засідання грецького суду у справі авіакатастрофи, яка трапилася у Греції у 1997 році. За рішенням суду винними у трагедії визнали грецьких диспетчерів.

„Екіпаж літака представляв авіакомпанію „Львівські авіалінії”, а пасажири літака були клієнтами компанії „Аеросвіт”. Справа в тому, що літак компанії „Аеросвіт”, який мав летіти до Греції, зламався в Одесі, і щоб не зірвати рейс був викликаний львівський літак. Після того як ми отримаємо офіційне рішення грецького суду, ми як зацікавлена сторона маємо право подавати до суду. Розміри компенсації буде визначено після того, як ми отримаємо офіційне рішення”, — додав Ярослав Шинкарчук.

Нагадаємо, літак Як-42, який виконував рейс компанії «Аеросвіт» врізався у гірський масив при спробі здійснити посадку в аеропорту Салонік. Тоді загинули 74 особи, з них 8 членів екіпажу, передає «Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *