ОСТАННІ НОВИНИ

Триває міжнародна виставка «Вишуканих мистецтв»

|

У Львівській галереї мистецтв вперше проходить міжнародна виставка «Вишуканих мистецтв», організатором якої є галерея «Олеж». На виставці представлено роботи молодів митців з 55 країн світу. Організатор виставки Олег Андрєєв зазначив, що «мета виставки – донести сучасне мистецтво до людей, відірвати їх від буденності. Усі роботи, що представлені на виставці можна придбати. Вартість картин коливається від 35 до 600 євро. У подальшому ми планує збудувати галерею «Олеж». Виставка – це перші кроки до її створення».

«Художники присилали мені свої роботи, починаючи з осені, вони вибирали їх на власний розсуд. З українських мистецтв на виставці представлено творчість Олега Дергачова, Олега Денисенка, Володимира Струтинського. Окрім того, ми показуємо синтез різних мистецтв (під час відкриття виставки відбулися виступи танцювального гурту та гурту, що співає автентичні пісні). Усе це робиться, аби зняти напругу з людей», – зазначив організатор.

Серед робіт, представлених на виставці власне О.Андрєєвим, – «Дуель ангелів», яку майстер оцінив у 1 млн. доларів. «Це символічна ціна. Насправді, цією роботою і оцінкою її вартості, я хотів сказати усім, що дуель – це таїнство, споглядання якого дорого коштуватиме людям», – розповів митець.Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *