ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти поїдуть у табори

|

У понеділок розпочнеться перша табірна зміна для львівських школярів, 110 із яких – діти-сироти, діти із соціально-незахищених, малозабезпечених сімей – відбудуть в оздоровчий табір «Ватра» (с.Гребенів), а ще 160 обдарованих та талановитих дітей – в оздоровчий табір «Старт» (с.Коростів), повідомила прес-служба міської ради Львова. Школярі відпочивають та оздоровлюватимуться там протягом двох тижнів, до четвертого липня. Потім туди відбуде наступна табірна зміна.

Як повідомив начальник відділу роботи з молоддю управління культури Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов, учора у парку “Знесіння” розпочав роботу оздоровчий табір “Левеня”, у котрому протягом дня, від 10.00 год. до 17.00 год., оздоровлюються сто дітей. Організаторами табору виступили відділ роботи з молоддю Львівської міської ради та установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів (УДЮМків) м.Львова. У програмі табору: спортивні та інтелектуальні ігри, туризм. Діти забезпечуються гарячим харчуванням. Зі всіх районів міста діти привозять і відвозять мікроавтобусами.

Водночас, за інформацією інспектора охорони здоров’я та праці управління освіти Львівської міської ради Марії Іванової, у м.Львові вже працюють понад 20 пришкільних таборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *