ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим ЗОК вже надійшло заявок на купівлю майна на 16 мільйонів гривень

|

Упродовж 14-15 липня виставку-продаж надлишкового військового майна відвідало 2500 чоловік, серед них голови облдержадміністрацій, їх заступники, представники державних підприємств, малого та середнього бізнесу, сільського господарства тощо. Про це повідомив прес-центр Західного оперативного командування.

Найбільшим попитом на виставці користується інженерне, тилове майно, автомобільна техніка та її комплектуючі. В аналітичний центр військової виставки вже надійшло тисяча сто вісімнадцять заяв на придбання війського майна на загальну залишкову вартість у 16 млн. 187 тис. грн. Понад 600 юридичних та фізичних осіб залишили свої реквізити для подальшої співпраці з організаторами виставки.


Дещо уповільнує практичну закупуку сам процес оформлення документів, який повенен відбуватись лише після рішення Кабінету Міністрів України. Наразі командувач військ ЗОК генерал-лейтенат Михайло Куцин подав пропозиції керівницитву Міноборони України щодо прискорення продажу військового майна усім зацікавленим.


Виставка-продаж надлишкового військового майна почалась у смт. Дубляни Жовківського району 14 червня і триватиме до 1 липня цього року. На продаж виставлено близько 10 тисяч одиниць військового майна. “Гал-info”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *