ОСТАННІ НОВИНИ

Пограбували головного редактора "Українського шляху"

|

червня , увечері, на вулиці Варшавській у Львові двоє невідомих скоїли напад на головного редактора газети «Український шлях» Олександра Масляника.
Олександр Масляник повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації, що в дійсності, 14 червня, повертаючись з роботи додому він став очікувати ліфт у під’їзді будинку на вулиці Варшавській, де мешкає. Саме тут на нього зненацька накинулося двоє чоловіків середнього віку, які вирвали з його рук барсетку і втекли.

«Напад на мене я пов’язую з моєю професійною діяльністю і маю для цього підстави. Минулого року в «Українському шляху» було надруковано ряд публікацій, які стосувалися наших місцевих олігархів. Після появи у світ згаданих матеріалів, через третіх осіб, мені передавали від цих осіб, які я не хочу поки що називати, «вітання», наголошуючи, що «це мені ще пригадається». Зрештою, про ці погрози були поінформовані всі працівники редакції. Коли на мене напали і відібрали барсетку, першою моєю думкою було: що ж ми друкували в газеті?!», — зазначив О.Масляник.

Як повідомив журналіст, у барсетці був електронний записник, журналістське посвідчення, водійські права та незначна сума грошей.

«Прикметно, що наступного дня після нападу, документи на авто та службове посвідчення мені підкинули, а ось записник, який для мене є особливо цінним, оскільки там була вся моя база телефонів, яку доведеться довго поновлювати, зловмисники залишили собі», — наголосив О.Масляник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *