ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено обвинувачення підсудним у справі Скнилівською трагедії

|

15 років позбавлення волі та позбавлення військового звання вимагає державне обвинувачення у справі Скнилівської трагедії підсудному Топонареві, який був командиром екіпажу злощасного СУ-27, про це було оголошено сьогодні під час судових дебатів у справі.

Прокурори інкримінують Топонареві частину 2 статті 425 ККУ та статтю 426 ККУ. Сам Топонар, як і решта обвинувачуваних, своєї вини не визнає. Він пояснює падіння літака появою біля нього НЛО, проте, відповідно до матеріалів судового слідства, таких об’єктів у повітряному просторі України виявлено не було.

Для підсудного Єгорова держобвинувачення вимагає позбавлення волі на термін 10 років, Яцюку – 7 років, Третьякову -7 років, а Дзюбецькому та Лукіних по 5 років позбавлення волі. Усіх підсудних обвинувачують у недбалому ставленні до виконання їхніх службових обов’язків, що призвело до загибелі великої кількості людей та завданні матеріальних збитків державі в особливо великих розмірах, підриві авторитету Міноборони, порушенні ряду нормативних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *