ОСТАННІ НОВИНИ

Інформацію Олійника взяли до уваги

|

Депутати Львівської обласної ради взяли інформацію голови ЛОДА Петра Олійника до уваги. Під час засідання депутати проголосували за це одноголосно. Сам Петро Олійник під час завершального слова зазначив, що вибачає усіх навіть за неправдиву критику і готовий надалі працювати з депутатським корпусом.

Під час обговорення голова фракції „Батьківщина” в облраді Олег Канівець зазначив, що інформація, яку подав Олійник була радше звітом, аніж інформацією, тому йому дивно, що деякі депутати вирішили „зробити з цього спектакль”. Також Канівець вкотре наголосив, що не варто постійно говорити, що, якщо хтось критикує нову обласну владу, то за цією критикою стоять певні люди. „Та не керує мною Димінський, я самодостатня людина”, – наголосив Канівець. Водночас, він запропонував Петрові Олійникові з’ясувати свої стосунки з Димінським у ВРУ, щоби до цього питання постійно не потрібно було повертатися. Канівець наголосив, що вони співпрацюватимуть з Олійником, але для цього потрібна довіра. Не забув він голові ЛОДА й того, що він є і народним депутатом і головою адміністрації, зокрема, він хотів би, щоби Петро Олійник був четвертим депутатом, який складе мандат.

Голова облради Михайло Сендак зазначив, що настрої серед депутатського корпусу показали, що проблеми в області є. „Мені десь боляче, що ваше оточення працює не так, як би того хотілося”, – звернувся він до Олійника. Зокрема, Сендак зазначив, що з усіх заступників він може працювати лише з Ярославом Пітком, а більше він „не має з ким спілкуватися”. Якщо хтось випадково потрапив на посаду, то Сендак порадив цим людям, будь це керівники чи заступники РДА, або обласної адімінстрації, написати заяву.

Петро Олійник у підсумковому виступі згадав програми на місцевому телебаченні, які веде депутат обради Роман Гайдучок. „Вам від цих програм не гидко?”, – запитав він депутатський корпус. – „Так навіть есдеки і регіони не діяли”. Олійник також запропонував припинити лити бруд на нього та його команду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *