ОСТАННІ НОВИНИ

Злочинність в області знизилась на 7,4 %

|

На 7,4 відсотка зменшилась злочинність у Львівській області за 5 місяців цього року, порівняно з аналогічним періодом минулого року, про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Зокрема зменшилась кількість таких видів злочинів, як вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, зґвалтування, пограбування, хуліганства, крадіжки державного майна, крадіжки приватного майна, а також ДТП зі смертельним наслідком.

Правоохорнці частіше розкривають злочини, пов’язані із навмисними вбивствами, тяжкими тілесними ушкодженнями та розбійними нападами.
В той же час найболючішим питанням є незаконні заволодіння автотранспортом.

У цьому році виявлено та задокументовано 1241 факт незаконного обігу наркотиків, по 905-ти з них порушені кримінальні справи, до кримінальної відповідальності притягнуто 964 особи.

Крім цього знешкоджено 5 міжнародних контрабандних канали поступлення наркотичних засобів в Україну з Польщі та Росії. Припинено діяльність 5-ти підпільних нарколабораторій та 40 наркопритонів.

У сфері протидії економічній злочинності виявлено 1253 корисливих злочини, з них 425 посадових злочинів, у тому числі 134 факти зловживання службовим становищем та 87 фактів хабарництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *