ОСТАННІ НОВИНИ

Держтехнагляд провів навчання з підготовки зернозбиральних комбайнів

|

Навчання інженерів-інспекторів державного технічного нагляду з підготовки зернозбиральних комбайнів пройшли 10 червня на території Львівської зональної машинно-випробувальної станції в селищі Магерів Жовківського району, повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника інспекції державного технічного нагляду “Держнагляд” Олександра Кухарука.

Навчання проводилось для продуктивнішої роботи на жнивах 2005 року з мінімальними втратами врожаю. На навчання були запрошені головні інженери районних управлінь сільського господарства. На цьому навчанні були оприлюднені „Основні вимоги до зернозбиральних комбайнів при проведені державного технічного огляду”, розроблені інспекцією держтехнагляду за дорученням першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника. Відповідність зернозбиральних комбайнів цим вимогам дасть можливість значно зменшити їх простої на жнивах через різноманітні технічні відмови та добитися мінімальних втрат врожаю.

Крім цього, відповідно з цими вимогами, державному технічному огляду підлягають всі зернозбиральні комбайни, незалежно від того зареєстровані вони в інспекції чи ні. Не зареєстровані у встановленому порядку зернозбиральні комбайни будуть братися інспекцією на тимчасовий облік на підставі заяви їх власників, з видачею тимчасового реєстраційного талону та присвоєння їм ідентифікаційних номерів з п’яти цифр, які наносяться фарбою на лівій стороні бункера. Дві перші цифри цього номеру означають район, решта цифр – порядковий номер запису в журналі тимчасового обліку зернозбиральних комбайнів.

За словами Олександра Кухарука, на цьому тижні розпочнуться аналогічні навчання з комбайнерами та власниками зернозбиральних комбайнів в кожному районі. Головним інженерам інспекторам держтехнагляду поставлено завдання широко висвітлювати цю роботу в місцевих засобах масової інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *