ОСТАННІ НОВИНИ

Горіли дві будівлі та сарай

|

Учора в селі Нижня Яблунька Турківського району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в цегляному двохповерховому житловому будинку. Вогнем знищено дах та перекриття житлового будинку на площі 40 квадратних метрів. Як повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області, орієнтовні прямі збитки складають – 4 800 гривень, врятовано дві господарські будівлі та майно на суму – 25000 гривень.

З цієї ж причини у Дрогобичі по вулиці Трускавецькій, 71 виникла пожежа в приміщенні недіючого складу приватного підприємця. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 2500 квадратних метрів, дерев’яна підлога на площі 2000 квадратних метрів, 8 віконних рам та пошкоджено 16 віконних рам. Орієнтовні прямі збитки складають – 5000 гривень, врятовано будівлю та майно на суму – 50000 грн.

Уночі також сталася пожежа у Львові по вулиці Алмазній, 21а. Внаслідок пожежі знищено дерев’яний сарай. Орієнтовні прямі збитки складають – 100 гривень, врятовано гараж на суму – 5000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *