ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ЗАТ „Райдуга” пікетують ЛОДА

|

Пікет працівників ЗАТ „Райдуга” проходить в ці хвилини під стінами Львівської облдержадміністрації. Його учасники вимагають покарати винних у розкраданні майна Львівського підприємства із виготовлення кришталю та відновлення роботи підприємства. Крім цього вони вимагають відставки начальника головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислава Сороки.

Близько 60 пікетувальників із транспорантами „Нова влада – старі імена”, „Поверніть наші акції і гроші, вкладені у приватизацію „Райдуги” вимагають зустрічі з головою ЛОДА Петром Олійником. За їх словами, на підприємстві, що у свій час виготовляло кришталь за найвищими світовими стандартами, було незаконно змінено статут, який забороняв голові правління одноособово розпоряджатися основними засобами „Райдуги”. Відтак таке право отримав голова правління Сущ, який привів підприємство до банкрутства, а його працівники, які є акціонерами „Райдуги”, пішли у довготривалу вимушену відпустку.

Відтак були розікрані вироби з кришталю, поруйноване обладнання. За словами пікетувальників, пан Сущ створив свій власний кооператив з виробництва кришталю, до якого перейшов фактично весь майновий комплекс „Райдуги”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *