ОСТАННІ НОВИНИ

Директор „Інтермаркету” попросив вибачення за вандалізм своїх робітників

|

Директор ТзОВ «Інтермаркет» Роман Шлапак попросив вибачення за вандалізм своїх робітників, котрі викорінили 38 дерев за супермаркетом «Арсен» на Сихові, висаджених в пам’ять про Івана Павла ІІ, повідомив керівник організаційного відділу Сихівської районної ради Роман Бондар.

За словами пана Боднара, вчора під час засідання природоохоронної комісії Львівської міської ради, у якій взяли участь депутати Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька, Мирон Колодко, заступник міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський, обговорили ситуацію, яка склалася навколо викоренених дерев, які за супермаркетом «Арсен» посадили активісти ГО «Пора 90-х» на пам’ять про Папу Римського Івана Павла ІІ.

«У засіданні комісії також взяв участь директор ТзОВ «Інтермаркет» Роман Шлапак та його юристи. Як виявилося під час розмови, Роман Шлапак, якого у міській раді добре знають та поважають, не знав про факт вандалізму своїх підлеглих. Він перед нами заявив, що осіб, які розпорядилися це зробити і виконавців буде покарано: частину з них буде звільнено з роботи в супермаркеті, інші змушені будуть заплатити штраф за вчинені дії», – зазначив Р.Боднар.

Претензій щодо 0,03 га землі за «Арсеном» Шлапак не має, а тому висловив свої позитивні враження від ідеї створення парку Папи Римського Івана Павла ІІ, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *