ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з Послом Словенії в Україні

|

Під час зустрічі керівник області запросив пана Пріможа Шеліго відвідати Львівщину 5-8 жовтня цього року, щоби разом з словенськими бізнесменами взяти участь у роботі Міжнародного економічного форуму та Інвестиційного ярмарку, повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

Прімож Шеліго зі свого боку запропонував організувати перший візит словенського бізнесу ще до економічного форуму з метою першого ознайомлення з інвестиційно-привабливими галузями економіки Львівщини. Для того, щоби вже під час економічного форуму вже приїхати з певними напрацюваннями по співпраці та інвестуванню. «В першу чергу словенських бізнесменів цікавлять інвестиції в туристичний бізнес,» — зазначив Посол Словенії.

Також Прімож Шеліго повідомив, що найближчим часом у Львові буде відкрито почесне Консульство Республіки Словенія і його очолить Юлія Мізрах, котра також була присутня під час зустрічі дипломатичної зустрічі в облдержадміністрації. Вона висловили побажання – найближчим часом у Львівському Національному університеті ім.. І. Франка відкрити відділення по вивченню словенської мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *