ОСТАННІ НОВИНИ

Ідеї Кендзьора Буняк пояснює відповідним рівнем інтелекту

|

Міський голова Львова Любомир Буняк вкотре відкинув звинувачення у тому, що образив честь і гідність народного депутата України Ярослава Кендзьора. Натомість висловлювання депутата стосовно його персони мер пояснив „відповідним рівнем інтелекту та культури”.

„У справі Кендзьора хочу сказати – нікого я не ображав. Це ніде не зафіксовано, нема жодного факту, що я назвав конкретне прізвище. Але мене судять. І присуджують сплатити за моральний збиток 50 тисяч гривень” – розповів мер Львова.

Він також навів журналістам приклад того, як його особисто за участі пана Кендзьора ображають на шпальтах однієї з провідних газет міста. Буняк зачитав публікацію, у якій описують ідею нардепа про спорудження навпроти Скнилівського летовища пам’ятника найбездарнішому меру Львова. «І Кендзьор ще заявляє, що готовий віддати для цього 50 тисяч, які відсудив у мене. Такі речі дозволяє собі народний депутат. Це, мабуть, його рівень інтелекту та культури. Але про це не пишуть” – додав Любомир Буняк.

Він також висловив обурення з того приводу, що нардеп звинувачує його у Скнилівській трагедії та у смерті Шендрика.

Міський голова, крім цього, занепокоєний тим, що його зустрічний позов до депутата направили у Пустомитівський район і до цього часу не призначили слухань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *