ОСТАННІ НОВИНИ

Я оголошую голодування на знaк протесту і непримирення із свавіллям суддів - Буняк

|

Сьогодні під час прес-конференції міський голова Львова виголосив заяву проте, що він починає голодувати на знак протесту проти свавілля суддів. Подаємо повний текст цього документа:

“Заява міського голови Львова Любомира Буняка

Я в черговий раз хочу привернути увагу вищого керівництва держави та громадськості до ситуації, яка склалася у м.Львові із здійсненням правосуддя. Неодноразові звернення від мене особисто, від міськвиконкому, від Львівської обласної ради до перших осіб держави та профільних центральних органів влади про незаконні рішення (ухвали, постанови) судових інстанцій, про втручання суддів у виключні повноваження Львівської міської ради та виконавчого комітету, упередженість суддів при прийнятті рішень, що негативно позначається на роботі не тільки органів місцевої влади, а й інших установ, організацій та підприємств — залишаються без належного реагування.

Я, як міський голова Львова, як громадянин України, не можу залишатися байдужим до проблем судочинної діяльності у м.Львові, яка почала набирати тенденційного, упередженого і мстивого характеру, вимушений вдатись до крайніх заходів і з сьогоднішнього дня оголошую голодування на знак протесту і непримирення із свавіллям суддів.

Враховуючи вище зазначене,вимагаю:

1. Скерувати до Львова повноважну комісію для перевірки вищезазначених фактів і вжити всіх передбачених чинним законодавством заходів щодо недопущення в подальшому порушень норм права при здійсненні судочинства та при виявленні фактів притягнути винних осіб до відповідальності.

2. Перегляду судових рішень, починаючи з першої судової інстанції, у справах за моєю участю у присутності представників міжнародних правозахисних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *