ОСТАННІ НОВИНИ

Введення посади реабілітолога обговорили сьогодні

|

Питання необхідності введення посади фахівця фізичної реабілітації в медичних закладах обговорили сьогодні у Львові. Участь в обговорені взяли керівники та провідні лікарі закладів системи охорони здоров’я Львівської області, керівники всеукраїнських та обласних громадських організацій інвалідів, керівники реабілітаційних закладів та установ з різних регіонів України.

За словами ректора Львівського інституту фізичної культури Мирослава Герцика, на сьогодні існує проблема щодо працевлаштування фахівців з фізичної реабілітації.

«Повинні бути відповідні пропозиції до вищого керівництва з приводу запровадження професії фізичного реабілітолога. Така професія мусить стати бажаною», — сказав він.

Начальник відділу охорони здоров’я Львівської ОДА Мирон Борисевич зазначив, що суспільство потребує введення професії фізичного реабілітолога і певних програм з фізичної реабілітації. „Наша держава не займається цією проблемою”, – зауважив він.

Сьогодні у Львові відбувся круглий стіл “Перспективи розвитку фізичної реабілітації у системі охорони здоров’я України”. Захід проходив за підтримки проекту „Мережа Громадянської Дії в Україні” (UCAN), повідомляє „Прес-тайм”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *