ОСТАННІ НОВИНИ

Дитяча літня школа стартує 20 червня

|

Літня дитяча школа стартує 20 червня у Львові. Цього року вона працюватиме під девізом „Пізнаємо Львів”. ЇЇ організатором виступила молодіжна громадська організація „Академія Української Молоді”, яка і запропонувала програму для дітей та молоді на літо-осінь 2005 року.

Уже 4 рік поспіль ця організація допомагає батькам влаштувати для дітей корисний літній відпочинок. „Досвід попередніх трьох років змушує організаторів школи відмовитися від широкої реклами, бо школа здатна прийняти лише близько ста дітей від 6 до 14 років. Тут на малюків чекають цікаві екскурсії, ігри, тренінги, заняття, які проводитимуть волонтери ― студенти та школярі старших класів”― зазначила під час прес-конференції голова „Академії Української Молоді” Олена Яремко.

Стати волонтером і провести з дітьми кілька цікавих тижнів можуть усі, кому від 18 до 25 років. Для них влаштовуватимуть спеціальні заняття. Олена Яремко пообіцяла, що дітям у літній школі буде цікаво і затишно та порадила батькам якнайшвидше зголошуватися за адресою вул Стрийська, 22 з 13.30 до 16 години, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *