ОСТАННІ НОВИНИ

З молотка пішла одна земельна ділянка

|

Земельний аукціон, який відбувся сьогодні у Львівській мерії, поповнив бюджет міста на 4 мільйони 126 тисяч гривень. Саме за таку ціну продано ділянку по вулиці Княгині Ольги, 122а (загальна площа – 0,9920 га).

Щоправда придбати земельну ділянку проявили бажання лише двоє покупців. Заявників на інші ділянки не було взагалі. Попри це заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського, життя на ринку землі активізувалося і попит на львівську землю є.

„Ми будемо систематично проводити земельні аукціони. Тому що потрібно поповнювати фонд розвитку міста. Ми також рекомендували прем’єр-міністру, щоб наш приклад був розповсюджений по усій Україні. Оскільки це доволі відчутна стаття доходу у міський бюджет,” – заявив В.Лозинський.

Наступний земельний аукціон у нашому місті відбудеться через два тижні. За словами заступника мера, покупці на інші ділянки уже знайшлися.

Реалізована сьогодні ділянка по вулиці Кн.Ольги призначена під громадську та житлову забудову – багатоповерхові будинки, офіси, готелі з об’єктами громадського харчування, об’єкти обслуго-вування, спортивний комплекс, розважальні заклади та гостьові автостоянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *