ОСТАННІ НОВИНИ

ЗахОК перевіряє Міноборони

|

Від сьогодні до 27 червня війська Західного оперативного командування перевіряє Головна інспекція Міноборони України на чолі із екс-командувачем військами ЗахОК, а тепер в.о. Головного військового інспектора Міноборони Петром Шуляком, повідомляє прес-центр Західного оперативного командування. Як зазначено у повідомленні, це планова перевірка, затверджена міністром оборони України.

Уже сьогодні Петро Шуляк заслухав доповідь командувача військами ЗахОК Михайла Куцина та начальників відповідних управлінь та довів до керівництва оперативного командування вимоги до роботи інспекції.

За даними прес-центру, інспектори особливу увагу зосередять на стані вибухо- і пожежобезпеки, охороні арсеналів, баз, складів озброєння, ракет і боєприпасів. Також будуть вивчені проблеми утилізації вибухонебезпечних предметів.

Водночас перевіряльники ознайомляться із станом забезпечення житлом кадрових військових та вивчатимуть доцільність існуваня 5 військових кафедр, де готують офіцерів запасу. На думку Петра Шуляка, підготовка такого числа офіцерів запасу надто обтяжлива для бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *