ОСТАННІ НОВИНИ

„Галолівці” звертатимуться до Генпрокуратури

|

Учасники громадських слухань щодо ВАТ «Галол», які відбулися учора в Дрогобичі, вирішили звертатися до Генпрокуратури, Кабміну та Мінюсту.

Лідери профспілки «Захист праці» ВАТ «Галол» та ГО «Галол за законність» О.Новосад та В.Хащівський зазначили, що одна з причин, які призвели до вимивання обігових коштів, –відсутність грамотного менеджменту та бажання власника підприємства якнайшвидше отримати прибутки.

Доповіді «галолівців» обговорили міський голова Дрогобича М.Лужецький, начальник головного управління з питань промислової політики Львівської ОДА Р.Сорока, депутати облради М.Ваврин, В.Байса.

За підсумками громадських слухань було прийнято рішення «звернутися до Генеральної прокуратури України, Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України з вимогами врегулювати трудові відносини з працівниками ВАТ «Галол», негайно погасити заборгованість із зарплати, відновити виробництво на підприємстві, зберегти його майно». А також «надати правову оцінку діям керівництва ВАТ «Галол» п. Яворського, керівника заводської профспілки І.Черхавської, висловити громадський осуд депутату облради В.Байсі за деструктивну позицію».

Працівники ВАТ «Галол» провели 40 акцій протесту, результатом яких стало часткове погашення боргу – 600 тис, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *