ОСТАННІ НОВИНИ

УНП проти ліквідації Перемишлянського району

|

За ініціативою Перемишлянської районної організації Української Народної Партії, учора в районі провели обговорення законопроекту «Про територіальний устрій» – повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

Учасники обговорення прийняли підсумкову декларацію в якій відкинули ідею проведення зараз територіальної реформи та наголосили на необхідності вдосконалення бюджетного, майнового, земельного законодавства про місцеве самоврядування, як передумови для будь-якої адміністративно-територіальної реформи.

Голова Перемишлянської районної організації Української Народної Партії, депутат Перемишлянської районної ради Михайло Бакай зазначив, що у разі запрводження обговоренного законопроекту Перемишлянський район буде ліквідовано, що він вже переживав у радянські часи коли був об’єднаний із сусіднім Золочівським, але система визнала свою помилку і повернулась до старого устрою.

„З економічної точки зору реформа є не на часі, а її впровадження ще більше ускладнить умови роботи підприємців, адже лише сім місяців назад під час переходу на единий реєстр суб’єктів підприємнецької діяльності, впродовж 2-х місяців неможливо було зареєструвати жодного підприємства, а що ж буде із докорінною реформою територіального устрою і скількі це буде коштувати українцям?” – зазначив В.Кадушкевич.

Точку зору УНП на законопроект представили заступник голови ЛОО УНП Володимир Кадушкевич, члени проводу ЛОО УНП Любов Возняк, Олег Немчінов та член Ради ЛОО УНП Володимир Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *