ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура закінчила розслідування у справі книги про Медведчука

|

Розслідування кримінальної справи стосовно книги Чобота „Нарцис” закінчив слідчий відділ прокуратури Львівської області, повідомила прес-служба прокуратури.

Під час слідства було встановлено, що 18.09.2003 року начальник управління оподаткування фізичних осіб державної податкової інспекції м. Львова гр. І., діючи в складі організованої групи разом з начальником відділу ДПІ м. Львова гр. Ц. та ще двома особами, виконував вказівку заступника начальника – начальника управління стягнення податкового боргу державної податкової інспекції м. Львова гр. Ш. Вони відкрито заволоділи майном приватного підприємця гр. Т., а саме – книжками автора Д.Чобота «Нарцис», «Громовідвід».

Окрім цього, під час розслідування справи слідчі встановили, що зазначений гр. І., продовжуючи свою діяльність в складі стійкої злочинної групи, разом з гр. Ш. та гр. Ц. очікували приходу підприємця біля будинку №6/7 на площі Міцкевича у Львові. Дочекавшись її, зайшли разом з нею в під’їзд будинку і, погрожуючи розправитись з нею та її родичами, вимагали припинити реалізацію літератури про державних діячів та посадовців і заволоділи книжками потерпілої.

25 березня 2005 року гр. І обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, гр. Ц.- підписку про невиїзд і вже 17 травня 2005 року зазначеним громадянам пред’явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.206, ч.5 ст.186 та ч.1 ст.365 КК України. Досудове слідство у зазначеній кримінальній справі 26 травня цього року завершено. На цей час проводиться ознайомлення обвинувачених та їх захисників з матеріалами кримінальної справи.

Що ж стосується обвинувачуваного гр. Ш, то 11 квітня 2005 року його оголошено в розшук, а матеріали справи відносно нього виділено в окреме провадження, повідомляє Західна інформаційна корпорація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *