ОСТАННІ НОВИНИ

УНП проведе опитування львів’ян щодо будівництва Високого замку

|

Українська народна партія проведе сьогодні о 16 годині біля пам’ятника Тарасові Шевченку опитування серед львів’ян щодо доцільності відновлення в парку Високий Замок архітектурної споруди за кошти міста та державного бюджету, повідомив голова Львівської міської організації УНП, депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

„Звичайно, відбудова Високого Замку — ідея цікава і хороша, але сьогодні недоцільно витрачати кошти на це, оскільки в місті є маса інших об’єктів, які потребують негайного інвестування в них коштів. Крім того, до сьогодні ніхто не бачив проекту робіт, проведення яких ініціює міський голова Любомир Буняк. Невідомо, який саме замок буде відновлюватись: той, що побудував Король Данило Галицький, чи той, що був збудований поляками. Якщо там розпочати будівельні роботи, то паркова зона Високого Замку буде знищена. Думаю львів’яни цього не допустять”, – сказав Юрій Кужелюк.

„Я більш, ніж переконаний, що на Високому Замку планується спорудження якоїсь нової кнайпи. Не думаю, що це піде на користь ландшафтно-архутектурній пам’ятці” – додав Юрій Кужелюк, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *