ОСТАННІ НОВИНИ

Ортинського хочуть піти?

|

У Львівському юридичному інституті сьогодні відбудуться збори трудового колективу, підставою до яких є конфліктна ситуація у цьому навчальному закладі, про це стало відомо Західній інформаційній корпорації з конфіденційних джерел.

Минулого тижня один з проректорів Львівського юридичного інституту скерував на ім’я міністра МВС Юрія Луценка та до Генпрокуратури листа-скаргу, у якому викладає своє бачення розвитку інституту.

Як повідомило джерело, у листі йдеться про те, що ректор Володимир Ортинський не відповідає займаній посаді, за його керівництва до інституту прийнято людей, які мають сумнівну репутацію, окрім того автор листа поставив під сумнів науковий ступінь ректора та наголосив на корупційних процесах у навчальному закладі.

Як відомо Західній інформаційній корпорації, в інституті працює комісія відділу внутрішньої безпеки МВС України, яка перевіряє інформацію, викладену у листі.

Прес-секретар міністра МВС Інна Кисіль не змогла підтвердити факт такого листа та перевірки, зіславшись на зайнятість та велику кількість аналогічних скарг.

У Львівському юридичному інституті коментувати ситуацію відмовилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *