ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА погодилась провести “круглий стіл” з політичними партіями області

|

Львівська обласна державна адміністрація погодилася найближчим часом зустрітися з політичними партіями області в режимі “круглого столу” на вимогу Львівського обласного осередку Християнсько-Демократичного Союзу, про це повідомила прес-служба ЛОО ХДС.

Звернення з такою вимогою Християнсько-Демократичний Союз надіслав голові облдержадміністрації Петру Олійнику ще три місяці тому, 4 березня 2005 року. У цьому листі християни-демократи наголошували, що ефективною формою діалогу між обласною владою та політичними силами повинен бути постійно діючий “круглий стіл” за участю керівництва ОДА та лідерів львівських обласних організацій політичних партій.

Заступник голови ЛОО ХДС Андрій Болкун зазначив, що: “У нас є дуже багато запитань до влади і шкода, що така широка та відкрита розмова затягується. Ряд партій, СПУ, ПППУ, КПУ, УНП та й інші, вже висловлювали ідею про утворення власного “круглого столу” чи якоїсь політичної ради області, якщо влада не має бажання спілкуватися з політичними партіями в режимі публічного діалогу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *