ОСТАННІ НОВИНИ

Воду в Алтайських озерах Львова рахуватиме лічильник

|

Воду в Алтайські озера обліковуватимуть за допомогою лічильника, повідомила депутат львівської міської ради Віра Лясковська. „Зараз ми намагаємось врятувати Пісочні озера, колишні Алтайські. Їх стан дуже критичний. Приватні будинки побудовані біля озер перекрили витоки джерел. Поповнення води відбувається занадто повільно. Тому крім того, що ми будемо відкривати їх витоки, нами укладений договір з ЛМКП „Львівводоканал” про те, що в ці озера буде постачатися вода через лічильник, відремонтують шлюз” – зазначила вона.

За її словами, перед запуском води буде проведено очистку – кошти на це беруть з інвестиційного фонду благоустрою міста, в який вкладали гроші ті хто проводять будь які будівництва .

„Зараз усі водойми міста Львова в жахливому стані. Жодний ставок не відповідає стандартам. Минулого року на очисний процес озера біля Центру творчості дітей та юнацтва „Погулянка” було виділено 50 000 гривень з екологічного фонду. Янівські водойми запустили і наше населення перетворило їх у „зловоння”- повідомила Гал-info Віра Лясковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *