ОСТАННІ НОВИНИ

У бібліотеках почали діяти літні дитячі майданчики

|

У всіх дитячих бібліотеках області розпочинають діяти літні читальні майданчики, програми літнього читання, літні книжкові марафони, повідомила прес-службу ЛОДА заступник директора Львівської обласної державної бібліотеки для дітей Лариса Лугова,

Ув обласній бібліотеці для дітей, цього року запрацювала Літня школа вільного читання „Чарівництво книжкового літа”. На думку Лариси Лугової, у цій школі немає книжок „за програмою”, тут не ставлять оцінок і не карають тих, хто крадькома читає під партою „Гаррі Поттера”.

Для відвідувачів Літньої школи відбудуться години цікавих повідомлень, вікторини, арт-коктейлі, творчі лабораторії, літературні ігри та інші книжкові забави. Для тих, хто любить мандрувати всесвітньою мережею Інтернет, бібліотека також приготувала чимало цікавого: віртуальні екскурсії по найкращих дитячих сайтах світу, по бібліотеках і музеях, до підводного царства і в глибини космосу, в гості до письменників і співаків. Найменших користувачів будуть навчати працювати на комп`ютерах, шукати потрібну і цікаву інформацію, грати у комп`ютерні ігри та надсилати електронні листи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *