ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ „Львівобленерго” провело День електробезпеки для дітей

|

ВАТ „Львівобленерго” організувало та провело сьогодні День електробезпеки для дітей до Міжнародного Дня захисту дітей, під час якого нагадали правила безпечного поводження з електроенергією, повідомив відділ корпоративних зв`язків ВАТ „Львівобленерго” .

Ініціатива проведення такого заходу виникла через те, що першого червня розпочинаються літні канікули, коли діти менше перебувають під наглядом дорослих і часто бавляться у небезпечних місцях як-от на території розподільчих пунктів, трансформаторних та високовольтних підстанцій, опорах ліній електропередачі тощо.

Фахівці-енергетики провели для дітей лекцію-екскурсію, під час якої школярі побували навіть в диспетчерській та на трансформаторній підстанції обленерго.

Днем електробезпеки для дітей ВАТ „Львівобленерго” розпочинає місячник електробезпеки для учнів шкіл у період літніх канікул, під час якого будь-який клас на чолі із класним керівником може зголоситися до лекції на тему електробезпеки, попередньо повідомивши про це у ВАТ „Львівобленерго”. Також у заклади освіти буде надано пам’ятки із правилами електробезпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *