ОСТАННІ НОВИНИ

В „Міленіумі” розпочали святкування Міжнародного Дня захисту дітей

|

У розважальному комплексі „Міленіум” за ініціативи Служби у справах неповнолітніх ЛОДА, обласного керівництва та громадської організації „Витанія” розпочали святкування Міжнародного Дня захисту дітей. Для дітей влаштують концерт та солодкий стіл, їм покажуть казку, а після цього двісті дітей з сиротинців та інтернатів Львівщини візьмуть участь в конкурсі асфальтного малюнка.

Заступник голови ЛОДА Ярослав Пітко під час зустрічі з журналістами наголосив, що святкування має на меті показати дорослим, що діти мають свої проблеми і потреби і що на них треба звертати увагу щодня. Він зазначив, що держава повинна опікуватися усіма дітьми, проте головне, дітьми – сиротами, інвалідами, постраждалими в ЧЕС, дітьми загиблих шахтарів та військових. На думку Пітка, варто було б, якби ті організації та підприємтсва, які допомогли влаштувати цьогорічне святкування Дня захисту дітей активізували свою роботу і влітку, допомігши оздоровити дітей.


До речі, ці двіста дітей сиріт та вихованців інтернатів 14-15 червня зможуть безкоштовно подивитися прем’єру мюзиклу, яку ставитимуть в Театрі юного глядача.

Протягом цього тижня святкування Міжнародного Дня захисту дітей пройдуть у всіх районах області. Як повідомив начальник Служби у справах неповнолітніх Володимир Лис, у Львові святкування продовжаться в неділю. О 13 годині на “Погулянці” розпочнеться розважальне шоу та конкурси. У Шевченківському гаю діти зможуть подивитися “Казку в гаю”. Як продовження святкувань, на думку В. Лиса, варто буде домовитися з Ляльковим театром, щоби бодай раз в місяць там був безкоштовний вхід на вистави, а також, щоби влітку діти змогли час від часу відвідувати безкоштовно музеї міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *