ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі проламали бітами голову директрисі технікуму дизайну

|

Троє невідомих чоловіків скоїли розбійний напад на директора Львівського технікуму дизайну, важко травмувавши її. 40-річна жінка була госпіталізована в реанімаційне відділення лікарні з діагнозом: забій головного мозку важкого ступеня з компресією головного мозку, відкритий багатоуламковий вдавлений перелом тім’янопотиличної кістки, множинні рани голови та перелом гомілки, повідомило джерело у правоохоронних органах Західну інформаційну корпорацію.

Напад стався 30 травня о 9 годині ранку на вулиці Петлюри у Львові. За інформацією джерела, під час розслідування було встановлено, що невідомі із застосуванням фізичного насильства заволоділи сумочкою жертви, в якій, крім записної книжки, мобільного телефону та 50 гривень нічого не було, і почали бити її бітами по голові та тулубу. Випадкові перехожі, які стали мимовільними свідками нападу, викликали міліцію, проте зловмисникам вдалося втекти з місця події до приїзду оперативників.

За фактом проводиться розслідування. Обставини і мотиви нападу з’ясовуються.

У Львівському технікумі дизайну повідомили, що директор закладу у важкому стані перебуває в лікарні і турбувати її не можна, разом з тим зазначили, що на цей час за відсутністю інформації не можуть коментувати мотиви нападу: чи він був скоєний з метою пограбування, чи пов’язаний з професійною діяльністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *