ОСТАННІ НОВИНИ

Заступника міського голови Стрия звинувачують у хабарництві

|

27 травня прокуратура Стрия порушила кримінальну справу щодо заступника міського голови Стрия Володимира Ольберта за фактом одержання хабара за ст. 368 ч.1 Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає штраф від 750 до 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років. В.Ольберта затримали у службовому кабінеті працівники Львівського УДСБС, – повідомила Західній інформаційній корпорації Стрийська міська прокуратура.

З достовірних джерел стало відомо, що один з місцевих підприємців звернувся до В.Ольберта з проханням надати йому дозвіл на розміщення торгової палатки 4-5 червня на День Стрия. Прийшовши за дозволом, підприємець приніс записник вартістю 21 грн. Було сказано, що до записника потрібно додати ручку «Паркер», яку підприємець придбав за 400 грн. Увечері 25 травня після перегляду телепередачі за участі Президента України В.Ющенка, де мова йшла про приватний бізнес, сприяння підприємцям і боротьбу з «тіньовиками», стрийський бізнесмен подзвонив за вказаним на екрані номером і розповів про те, що у нього вимагають «Паркер». Цю інформацію було передано до Львівського УДСБС, працівники якого й затримали В.Ольберта у службовому кабінеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *