ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий звинувачує бунтівних журналістів "Поступу" у пияцтві та дебоші

|

Працівникам редакції “Поступу” “просто було запропоновано інший погляд на роботу” – заявив у коментарі Інституту масової інформації власник газети Андрій Садовий. Він зазначив, що журналісти не мають замикатися у своїй хаті, а “дивитися, що робиться в світі, брати найкращі світові досягення, застосовувати їх у себе”.

На питання про те, чому журналістів не попередили про звільнення, Андрій Садовий відповів, що таких оголошень не було. Натомість, журналісти “Поступу”, що потрапили під скорочення, дізналися про це ще вчора.

Коментуючи сьогоднішню заяву журналістів “Поступу”, Андрій Садовий заявивив ІМІ, що сьогодні вночі в редакції сталася п”янка із трощенням:

“Стався неприємний інцидент, вночі було розбито машину генерального директора (Олександра Денищука – гендиректора медіа-холдингу, який є видавцем “Поступу”), все розтрощено в середині, була п”янка в редакції, була спроба зіпсувати номер, тому сьогодні у редакції буде працювати комісія, розбиратися з цим інцидентом, який стався …неприємний. А в цілому все нормально. Газета має посісти провідні позиції в Україні, враховуючи весь світовий досвід у газетному бізнесі, який треба враховувати і не стояти осторонь”, – констатував він.

Коментуючи настрої журналістів, Андрій Садовий додав, що “в редакції є здоровий колектив, який готовий на ці зміни, а є певна група, яка до змін не готова”. На питання про те, хто влаштував “інцидент у редакції”, Андрій Садовий відповів, що з цим буде розбиратися міліція.

Сьогодні зранку медіа-профспілка щоденної газети “Поступ” оприлюднила заяву з приводу зміни редакційної політики видання і проти перетворення газети “на бульварний листок”. Заяву підписали 19 журналістів на чолі з в.о. головного редактора Всеволодом Поліщуком. Пізніше “поступівці” виступили ще з однією заявою, у якій звинуватили працівників медіа-холдингу, до якого належить газета, у повній переробці підготовленого редакцією сьогоднішнього числа газети. На 14-й годину журналісти “Поступу” запросили колег на поминки газети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *