ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор демонстрував Верховній Раді підписи за відкликання Тараса Чорновола

|

Виборці народного депутата Тараса Чорновола вимагають від нього негайно скласти депутатський мандат. Про це сьогодні з трибуни Верховної Ради України заявив член фракції “Наша Україна” Ярослав Кендзьор, повідомляє кореспондент «proUA».

Кендзьор продемонстрував близько 40 тис. підписів виборців, “зібраних стихійно з категоричною вимогою до Тараса Чорновола скласти депутатський мандат”. Депутат зазначив, що вже зібрано близько 100 тис. підписів, зауваживши при цьому, що це набагато більше, ніж кількість виборців, які проголосували за Чорновола. За словами Кендзьора, збір підписів пов’язаний з його “політичною проституцією”.

Кендзьор відзначив, що на кожному підписному листі міститься наступний текст: “Народний депутат Тарас Чорновіл! Я ставлю свій підпис за відкликання тебе з українського парламенту. Ти зрадив мій голос, ти зрадив ідею свого батька В’ячеслава Чорновола і став небезпекою для майбутнього України. Геть, запроданцю, з Верховної Ради”.

Кендзьор зазначив, що виборці Сихівського виборчого округу Львова, в якому був обраний Чорновіл, розуміють, що юридичної сили ці підписи не мають. “Але вони після цього мого виступу і демонстрації волі виборців матимуть моральну політичну сатисфакцію. Вони заявляють, що зрікаються свого народного депутата і вважають, що цей виборчий округ не має свого депутата”, – наголосив Кендзьор.

У свою чергу, Чорновіл назвав виступ Кендзьора “елементарним хамством”, а процес збору підписів за його відкликання з парламенту – “переслідуванням з політичних мотивів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *