ОСТАННІ НОВИНИ

В бюджеті не має коштів на відбудову замку - Андрій Стецьків

|

Рішення виконкому про відновлення Високого Замку породжує певну двозначність стосовно фінансування, – переконаний співголова фракції “Наша Україна” у Львівській міській раді Андрій Стецьків. Як повідомляє ЛОО партії НСНУ, А. Стецьків наголошує, що в бюджеті міста на це не передбачено фінансування.

“В ухвалі сесії Львівської міської ради записано, що на реконструкцію інженерного забезпечення Високого Замку виділено 630 тисяч гривень. Це кошти на облаштування парку, який там є і проведення протизсувних робіт на самі горі. Про жодну відбудову не йдеться”, – стверджує депутат.

За словами Стецьківа, він особисто і фракція слідкуватиме за використанням коштів, щоб не допустити їх нецільового використання. “Якщо ж виявиться, що бюджетні кошти витрачатимуться не за своїм призначенням, то депутати звернуться до відповідних контролюючих органів, з метою організації перевірки використання бюджетних коштів” – наголошено в повідомленні.

Що ж стосується відбудови Замку, то на думку Андрія Стецьківа, виконком дещо перевищив свої повноваження, а в середовищі депутатського корпусу є настрій відмінити це рішення виконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *