ОСТАННІ НОВИНИ

Дозвіл на купання отримали лише чотири водойми на Львівщині

|

Лише чотири дозволи на експлуатацію водних об’єктів в купальний сезон 2005 року видала СЕС області за результатами проведених перевірок лабораторного контролю водних об’єктів станом на 30 травня 2005 року, про це повідомив заступник головного лікаря СЕС Микола Урбанович на сьогоднішній прес-конференції.

Цими об’єктами є озера, розташовані на базі відпочинку «Бухта вікінгів», Винниківське озеро, озеро №3 на базі відпочинку «Колиба» у селі Брюховичі та озеро санаторію «Пролісок» в місті Моршин, яке отримало дозвіл тільки для відпочинку. Інші водойми Львівщини для купання не готові та не отримали дозволу державної СЕС.

Пан Урбанович також зазанчив, що забонено купатися у водоймах та озерах у селі Глинна Наварія Пустомитівського району, на ріці Вишниця в місті Трускавці, у місті Золочів, у Миколаївському районі, у ріці Західний Буг в межах міста Червоноград. Вода у них не відповідає за нормативними показниками як за санітарно-хімічними, так і за мікробіологічними показниками.

Загалом на території Львівщини розташовані понад 2 тисячі різноманітних водойм, і всього 20 з них, які переважно розташовані на території відпочинкових баз, придатні для купання, повідомила завідувач санітарно-гігієнічного відділення СЕС пані Шипиленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *