ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин хоче на водяному мотоциклі об’їхати довкола Європи

|

Львівський аквабайкер Ярослав Гарцула хоче на водяному мотоциклі об’їхати довкола морського узбережжя європейського континетну і встановити таким чином світовий рекорд, що потрапить до Книги рекордів Гіннеса. Про це Ярослав Гарцула розповів сьогодні під час прес-конференції.

Підготовка до цієї подорожі завдовжки 20 тисяч кілометрів розпочинається уже влітку цього року, а провести її пан Гарцула планує у червні-липні наступного року. Як пояснив Я.Гарцула, теперішній рекорд встановили кілька років тому австралійці, які пропливли довкола Австралії понад 17 тисяч кілометрів.

У подорожі його супроводжуватиме катер підтримки для проведення ремонтів мотоцикла. Крім того, Я.Гарцула планує провести близько 20 прес-конференцій у різних містах європи, під час яких розповідатиме про Україну та людей, які тут живуть. Подорож зніматимуть і потім зроблять фільм.

У гості до львівського спортсмена прибув найвідоміший аквабайкер світу іспанець Альваро де Марічалар, який самотужки проплив на аквабайку через Атлантичний океан, подолавши 10 тисяч морських миль. Він висловив підтримку українському спортсмену та поділився із ним досвідом одиночних подорожей, де все залежить тільки від волі, витримки та фізичної кондиції мандрівника.

Альваро де Марічілар повідомив, що зараз готується до того, аби перетнути Тихий океан та планує подорож на аквабайку довкола узбережжя Японії. Цю країну обрано тому, що далекий предок графа де Марічілара був першим місіонером-єзуїтом, що прибув з Іспанії до Японії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *