ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ побувало і на „Укртелекомі”

|

Під час перевірки Львівської філії ВАТ „Укртелеком” Контрольно-ревізіне управління виявило незаконні витрати та недостачі матеріальних цінностей на суму понад 80 тисяч гривень. Зокрема, у фізичної особи було куплено будівлі під адміністративні приміщення, що призвело до перевитрати державних коштів на шість мільйонів гривень.

Цікаво, що ці будівлі за останні кілька місяців перепродувалися тричі і шість мільйонів склала різниця між ціною останнього власника та сумою, сплаченою „Укртелекомом”.

Також безпідставно було списано дебіторську заборгованість на суму 2,6 мільйонів гривень. Виявлено порушення і при виплаті зарплати. Матеріали перевірки передано в обласну прокуратуру та управління СБУ у Львівській області.

Як повідомив начальник обласного КРУ Євген Романів, до СБУ також передано матеріали перевірки „Львівтеплокомуненерго”. „Очевидно, незабаром буде передано і матеріали ревізії „Львівводоканалу”, перевірка ще триває, але порушення уже виявлено,” – наголосив він.

Загалом за чотири місяці цього року працівники КРУ у Львівській області провели 610 ревізій, під час яких виявили порушення на 67 мільйонів гривень. Матеріали перевірок 161 підприємства, установи та організації передано до правоохоронних органів, які за цей час порушили 13 кримінальних справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *