ОСТАННІ НОВИНИ

Медичний автопоїзд "Лікарні назустріч селянам" стартуватиме зі Львова

|

Медичний автопоїзд “Лікарні назустріч селянам” першого червня о 10 годині стартує від Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “ОХМАТДИТ” на вулиці Лисенка, 31, повідомляє прес-служба головного управління охорони здоров’я ЛОДА.

Цей захід проводиться на виконання програми Президента України та Кабінету Міністрів України “Назустріч людям” та з метою наближення спеціалізованої лікарсько-консультативної допомоги, сучасних методів діагностики до мешканців сільської місцевості, особливо віддалених гірських районів.

У складі автопоїзду пересувний флюограф, мамограф, пересувні діагностичні кабінети Львівської обласної клінічної лікарні і Обласного діагностичного центру, мобільна клініка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “ОХМАТДИТ”, група лікарів-консультантів.

Таким чином мешканцям сіл Львівщини не треба буде їхати на обстеження до районного або обласного центру. Вони зможуть обстежитись “за місцем проживання”.

У червні автопоїзд працюватиме у селах Турківського району, у липні – Дрогобицького. У серпні запланована робота автопоїзду в Старо-Самбірському, а у вересні в Сколівському районах Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *