ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові “Ґринджоли” співали для порожньої зали

|

Провальним можна вважати концерт гурту “Ґринджоли” спільно з Марічкою Бурмакою у Львівському цирку. З 1811 квитків (не беручи до уваги ложі) викупили лише 130. Незважаючи на відсутність інтересу до учасників „Євробачення”, концерт таки відбувся.

Виконавши декілька своїх старих речей у стилі регі, кожну з яких лідер гурту Роман Калин супроводжував своїми поясненнями та закликами співати разом, бо всі ми – українці, “Ґринджоли” також наголосили, що їхній репертуар становлять балади, пісні на кшталт “гіца-гіца, гуца-гуца” та твори у стилі хіп-хоп.

На концерті прозвучали написаний сім років тому “Океан” (який, за словами Романа Калина, чули всі навколофранківські села, а тепер почує і Львів), “Хай буде так”, яка увійде до нового альбому під ідентичною назвою, “Україна – твоя і моя земля”, що її гурт виконав удруге (вперше для Президента Віктора Ющенка) та ще декілька творів.

Частина концерту за участю Марічки Бурмаки пройшла якісно і, як завжди, професійно. Завершив вечір хіт “Разом нас багато”, яку “Ґринджоли” виконали спільно з Бурмакою та присутніми глядачами, повідомляє «Львівська газета».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *