ОСТАННІ НОВИНИ

Власники «Світоча» поскаржилися Олійнику на перевірки

|

Гендиректор Nestle Україна-Молдова Лео Венсел під час зустрічі із головою Львівської ОДА Петро Олійником 26 травня у Львові поскаржився на фіскальні органи, які після депутатського запиту народних депутатів Петра Писарчука та Івана Драча почали безперервно перевіряти підприємство. У запиті йшлося про те, що Nestle знищує українську марку «Світоч». За словами Л.Венсела, «звинувачення висмоктано з пальця», а перевірки шкодять роботі підприємства.

Натомість П.Олійник заявив, що «нездорові чутки» про роботу Nestle справді поширюються. Але щодо запиту, то йому відомі замовники цього конфлікту. Отож, П.Олійник запропонував керівництву фабрики подати на нардепів до суду. Також П.Олійник порадив керівництву фірми перекласти українською мовою результати аудиторської перевірки та віддати перевіряючим інстанціям. «Після виборів 2006 року такі ситуації стануть рідкістю, оскільки нам дорогий кожен інвестор, навіть якщо на їх підприємствах збиратимуть ракети», – зазначив наприкінці дискусії губернатор.

Л.Венсел повідомив, що за останні роки Nestle брало участь у двохстах судових процесах, при цьому жодного не програвши, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *