ОСТАННІ НОВИНИ

Кубок “Львівської газети” виборола команда “Модель”

|

Уперше в історії львівського кавеену веселі та кмітливі учора в Палаці культури ім. Г.Хоткевича змагалися за Кубок “Львівської газети”. Незважаючи на сесійний період, цікаву і запальну гру шанувальникам молодіжного гумору подарували команди “Бомба”, “Набла”, “Плазма”, “Папарацці”, “Модель” і “Тра-та-та”.

Не зраджуючи традиціям, з новим матеріалом виступила команда “Модель”. Хлопці з цієї команди передусім відзначилися у конкурсі “Імпровіз”, про який усіх учасників КВК попередили за 15 хвилин до гри. Проявивши злагоджену команду гру, “моделівці” підготували абсолютно досконалий “репортаж з місця події”. А пластика і артистичність капітана команди Назарія Бійчука остаточно переконала журі у першості саме цієї команди.

Друге місце у запеклій грі посіла команда факультету прикладної математики та інформатики ЛНУ ім.І.Франка “Набла”. Вона традиційно показала першокласну гру, однак веселити глядачів вирішила давніми жартами. Власне, через це “наблівців” і покарали другим місцем.

Якісну гру продемонструвала оновлена “Бомба”. За команду з юридичного інституту вболівав практично увесь зал. Щоправда найзапекліші шанувальники команди, не сприймаючи окремих жартів, відверто заважали гравцям на сцені.

На фоні інших команд відзначилися школярі з Новояворівська (команда “Тра-та-та”). Діти без особливих зусиль змогли б втерти носа навіть окремим досвідченим командам з університету.

Доволі стомленою виглядала команда фізичного факультету та факультету електроніки ЛНУ ім. І.Франка “Плазма”. І кращу гру цього разу показали “Папарацці” з факультету журналістики.

До організації Кубку долучилися торгова мережа “Арсен”, юридична компанія “Правосвіт”, літературна агенція “Піраміда” і компанія “Пасат-крок”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *