ОСТАННІ НОВИНИ

Проти міського голови Самбора порушили кримінальну справу

|

Проти міського голови Самбора Тараса Тершовчина порушено кримінальну справу. Про це у прямому ефірі авторської телепередачі „Політичні етюди” Ярослава Кендзьора повідомив прокурор Львівської області Євген Блажівський.

„Ми створили групу працівників обласної прокуратури та управління внутрішніх справ, вони виїхала в Самбір. Вже більше тижня вони там працюють. За одним фактом ми вже порушили кримінальну справу. Це безпідставне виділення бюджетних коштів комерційній структурі. Іде перевірка за іншими фактами, і в тому числі за фактами відчудження тепличного господарства, витрачання коштів на будівництво очисних споруд. Ці всі факти є в полі зору”, — сказав Євген Блажівський.

Народний депутат Ярослав Кендзьор повідомив „Гал-info”, що перевірка діяльності міського голови Самбора почалась після повторного депутатського запиту до Прокуратури Львівської області. „Міськрайонний прокурор Самбора по суті рятував Тараса Тершовчина від кримінальної відповідальності, тому мені довелось звернутись уже в обласну прокуратуру. На мою думку, щодо міського голови Самбора кримінальна відповідальність уже просто забарилася”, — додав народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *