ОСТАННІ НОВИНИ

Шахісти з`їхалися на міжнародний турнір "Меморіал Василишина" до Львова

|

16 учасників з чотирьох країн Європи з’їхалися до Львова на міжнародний шаховий турнір “Меморіал Василишина”. Це шахісти з Білорусі, Росії, Польщі та України, серед яких і гросмейстери міжнародники, лідери своїх країн.

Як розповів “Львівській Хвилі” організатор цього заходу заслужений тренер України із шахів Володимир Грабінський, турніри такого рангу з норми гросмейстера проводяться в Україні не дуже часто, 4-5 турнірів на рік, а тому проведення таких змагань саме у Львові має неабияке значення.

Проведення турніру, навіть з такого малозатратного на перший погляд виду спорту як шахи, потребує чималих коштів. А тому приємно відзначити, що підтримати фінансово шахістів вирішила львівська компанія Оптика-Нова. За словами директора фірми Романа Бориско, спонукає до цього львівська талановита молодь, яка демонструє неабиякі результати.

На данний момент у змаганнях лідирує львів`ян, 19-річний міжнародний майсетр Михайло Олексієнко, який на минулорічних змаганнях у Львові посів друге місце і виконав перший бал гросмейстера. Фінал турніру відбудеться 25 травня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *